Pierce aláírt, +1 komp.pick – Hírek

Michael Pierce aláírt

DT Michael Pierce aláírta a 2. körös RFA-tendert, így 2019-ben még biztosan Baltimore-ban futbalozik. Maga az aláírás csak formalitás ez idő tájt, az offer sheetek –tehát a más csapatok által felajánlott szerződések– szignózásának határideje ugyanis április 19. volt. A tender értéke 3,095 millió dollár, a speciális levitációs képességgel (lásd alsó kép) megáldott védőfalember pedig 2020-tól válik szabadügynökké. #juggernaut szn

Biznisz

Brent Urban (DE) a Tennessee Titanshez igazolt. A deal értéke bónuszokkal együtt 1,55 millió dollár, ami magával vonzza azt, hogy a Za’Darius Smith után járó, harmadik körös mellé egy újabb, 4. körös kompenzációs pickkel gazdagodhatunk a 2020-as drafton. Ennek –pontosabban a bónusznak– feltétele, hogy Urban szeptemberben még rosteren van a Dean Pees koordinálta Tennessee védelemben. Amennyiben ez így marad, a 2020-as drafton az alábbi körökben húzunk: 1, 2, 3, 3, 4, 4, 5, 6. (UPDATE: A hetedik körünket eltrade-eltük 2018 októberében a Packershez RB Ty Montgomeryért)

Justin Tucker extensionjének anyagi vonzatai:

  • 2020: $3.5M fizetés ($5.1M cap hit a pro-rated bónuszokkal)
  • 2021: $3.5M ($5.1M)
  • 2022: $3.5M ($5.1M)
  • 2023: $3.55M ($5.15M)

Playcallers

Mosley, Weddle és Suggs távozása óta a rajongókat leginkább foglalkoztató kérdések között szerepel, hogy ki hívja vajon majd a playeket a védelemben. A tegnapi, Facebook Live adásból kiderült, hogy az idei defense signal caller Patrick “Peanut” Onwuasor lesz.

Számok, számok, mindig csak a számok

A hét végére megkapják a rookie-k is a mezszámokat, a csapat hivatalos közlése szerint. Ezek a számok már nagy valószínűséggel ki lettek osztva, csupán a bejelentésre várunk, Miles Boykin ugyanis már kikotyogta, hogy idén övé a 80-as.

Rehabbin’

WR Quincy Adeboyejo 12 hónapnyi, sérülés utáni rehabilitáció végeztével az orvosok szerint is kész a focira. A 2017-es, UDFA elkapónk gyógyulása nagyon örvendetes, ám mára egy olyan tumultus alakult ki a Ravens rosterén, hogy kvázi valami teljesítménycsoda kell ahhoz, hogy Quincy szeptemberben is még lilában túrja a gyepet.

Michael Pierce Baltimore Ravens
Michael Pierce Baltimore Ravens

Érdekes lehet még...