Hírszatyor

Lamar Jackson (c) Shawn Hubbard
Lamar Jackson (c) Shawn Hubbard
  • Maxx Williams (TE) az Arizona Cardinalshoz szerződik. A márciusban szabadügynökké váló tight end távozásával a 2015-ös draft classból már csak Nick Boyle (TE) maradt Raven (WR Breshad Perriman (TB), DL Carl Davis (Cle), LB Za’Darius Smith (GB), RB Buck Allen (fa), CB Tray Walker (RIP), G Robert Myers és Darren Waller (Oak)). A Williams után járó esetleges, 2020-as kompenzációs draft pick feltétele egy bizonyos minimum fizetés, ami jelenleg kb. egymillió dollár körüli összeg. A deal pontos részletei egyelőre nem ismertek.
  • A jelek és a közösségi médiaprofilok arra utalnak, hogy Jaylon Ferguson (EDGE) marad az egyetemi, 45-ös mezszámánál, Daylon Mack (DT) a 94-est, Gerald Willis (UDFA DT) pedig a 92-est kapja majd. A mai napon várható hivatalos bejelentés a számokat illetően.
  • Kedvenc fotósunk, Shawn Hubbard a Pro Football Hall Of Fame szokásos, éves, fotós díjkiosztóján az első helyet szerezte meg Feature kategóriában a Lamar Jacksonról készült portréjával, illetve egy másik, szintén Lamar vonatkozású képe is “honorable mention” jelölést kapott.

Érdekes lehet még...