Hírernyő

Mezszámok

A rookie-k is csatlakoztak az öregekhez Owings Millsben, megkezdődtek ugyanis a közös edzésprogramok (A összes idei programról, menetrendről a Ravens Eseménynaptárunkban tájékozódhattok) . Az egyéni fejméretekhez passzoló sisakok, megfelelő védőfelszerelés és mezek kiválasztásán kívül a játékosok megkapták új számaikat is:

  • 15 Marquise Brown
  • 45 Jaylon Ferguson
  • 80 Miles Boykin
  • 43 Justice Hill
  • 70 Ben Powers
  • 37 Iman Marshall
  • 94 Daylon Mack
  • 7 Trace McSorley

Aláírások

A 8 draftolt újoncból négyen már alá is írták a szerződéseiket. Daylon Mack, Justice Hill, Ben Powers és Iman Marshall immáron szerződéses ügynökei a Baltimore Ravens csapatának, de aggodalomra nincs ok, a többiek is szignóznak hamarosan.

Draftolatlan szabadügynökök

A nyári, 90 fős rostert feltölteni hivatott, 19 extra szabadügynökből kettő végül nem felelt meg a fizikai felmérőn, illetve döntöttek úgy, hogy nem kívánnak a Ravens edzőprogramjában részt venni. Akik biztosan a Kastélyban töltik a nyár egy bizonyos részét: ILB Otaro Alaka, OT Marcus Applefield, ILB E.J. Ejiya, TE Cole Herdman, OLB Markus Jones, G Patrick Mekari, WR Sean Modster, DT Kalil Morris, OLB Mike Onuoha, LS Matthew Orzech, TE Charles Scarff, WR Jaylen Smith, ILB Silas Stewart, C C.J. Toogood, WR Antoine Wesley, DT Gerald Willis és S Evan Worthington.

A Ravens elmúlt 15 évének minden szezonjában előfordult, hogy legalább egy UDFA az 53 fős rosteren találta magát az alapszakaszban. Kíváncsian várjuk, ki lesz a mostani brigádból az, aki végül NFL-játékossá válhat.

“Dr. Corner”

Marlon Humphrey (CB) sikeresen lediplomázott az Alabama Egyetemen, BSc diplomáját humán környezettudomány szakon szerezte.

Jaylon Ferguson, Baltimore Ravens
Jaylon Ferguson, Baltimore Ravens. Photo credit: Jamison Hensley
Trace McSorley, Baltimore Ravens
Trace McSorley, Baltimore Ravens. Photo credit: Jamison Hensley
Nick Boyle, Hayden Hurst, Robert Griffin III. Photo credit: Baltimore Orioles
Nick Boyle, Hayden Hurst, Robert Griffin III. Photo credit: Baltimore Orioles

Érdekes lehet még...