Hírcsermely

Jaylon "Sack Daddy" Ferguson (Shawn Hubbard, Baltimore Ravens)
Jaylon “Sack Daddy” Ferguson (Shawn Hubbard, Baltimore Ravens)
  • QB Jalan McClendon (Baylor) és G Patrick Vahe (Texas) leigazolásával a teljes, 90 fős nyári keret megtelt. A liga szabályai megengedik, hogy a programban résztvevők +1 tengeren túli játékost rosteren tartsanak, így a tavaly leigazolt Chris Ezeala (Fullback, Németország) 91. játékosként biztosan együtt edz a csapattal őszig.
  • Shawn Hubbard idén sem hagyta ki a lehetőséget, hogy az újoncokat lencsevégre kapja, a hivatalos weboldalon remek galériát találhattok a 8 árpilisi lurkóval.
  • TE Maxx Williams veterán minimumért, 805 ezerért szerződött Arizonába, ezért a kompenzációs pickek száma nem változott a Ravens 2020-as draftján, maradt a két darab. Május 7. óta a free agent igazolások nem számítanak már bele a kompenzációs pickekre kialakított formulába.
  • Matt Longacre, a Ramsből kivált FA pass rusher látogatóba érkezett a csapathoz. A Ravensnek sűrgősen kezdenie kell valamit a koratavasszal szétrobbant passzsiettetéssel, ám a piacon már nincsenek túlságosan komolyan vehető játékosok.
  • Szokás szídni a Ravens támadófalát, ám a lent fellelhető PFF-ábra is jól mutatja, hogy bizony passzvédekezésben semmi szégyenkeznivalója nem volt a csapatnak 2018-ban, Joe Flacco a 4. heylen szerepelt a tiszta, érintés nélküli dropbackeket illetően.
  • A draft után, a múlt héten Eric DeCosta jelentős átalakításokat végzett a szervezeti struktúrában is. Ozzie Newsome az eddigi rejtélyeket feloldva most már hivatalos pozícióban tevékenykedik a csapatnál, és Joe Hortiz, a scoutok eddigi fejese is komolyabb feladatok elé néz a jövőben. (A teljes lista az új pozíciókkal az oldal alján)
  • Robert Griffin III és felesége, Grete második gyereküket várják, a 2 éves Gloria egy kislány testvért kap hamarosan.