Újabb posztokon durvul a vetélkedés – Hírek

Michael Floyd
Michael Floyd

Michael Floyd

Sűrű nap volt a tegnapi a Kastélyban. A DeCosta és Harbaugh által lépten-nyomon hangoztatott pozíciós versengés nem csak levegőbe beszélés volt, a félmaréknyi, stabil pontnak számító játékoson kívül tényleg fel van adva a lecke mindenkinek. Hollywood Brown és Miles Boykin draftolásával nem ért véget az elkapósor erősítésének lehetősége sem: a maréknyi UDFA, a tavalyi újoncok és a harmad-negyedéves, hamarosan bizonyítani kényszerülő WR-ek mellé tegnap megérkezett Michael Floyd is. A 2012-ben, 1/13-on draftolt elkapónak elég göröngyösen indult a karrierje: 2013-ban 1000 yardnál is többet termelt (5 TD), a következő években pedig stabilan hozta a 850 yardot és 6 TD-t, ám ittas vezetés miatt ügye lett a hatóságokkal, amit Arizonában nem néztek jó szemmel, meg is váltak tőle. Ezt tetézte egy négymeccses, tiltott teljesítménynővelő szerek miatt kirótt eltiltás 2017-ben, azóta pedig leginkább csak pattog a csapatok között. A valaha nagyreményű, gyors, jó kezű WR most Baltimore-ban kapott lehetőséget, hogy bebizonyítsa, miért is van helye a nagyok ligájában.

OTA

A jövő héten már kezdődnek az OTA-k, végre némi kontrollált csihipuhi is belefér az edzésekbe a simogatások mellett. Ám idei elsőkörösünket, Marquise Brownt július közepéig biztosan nem fogjuk látni elitkedni, Lisfranc-sérülésből épülget ugyanis. Az átmeneti WR-bővítések másik oka pedig az lehet, hogy tegnap kiderült: Miles Boykin is sérüléssel küzd jelenleg. A hamstring-bibi nem komoly, ám a csapat nem akar emiatt felesleges kockázatot vállalni.

Egyebek

  • Pernell McPhee, Floyd és Shane Ray is rekordgyorsasággal alá is írták a szerződéseket.
  • Némileg meglep módon R.J. Prince (G) nem is egy, hanem egyből kétéves szerződést kötött a csapattal.
  • Az új érkezők helyét a 90 fős keretben természetesen csak úgy lehetett biztosítani, ha ugyanannyi játékostól meg is válik a csapat: QB Jalan McClendon és DT Kalil Morris nevét le is húzhatják a rajongók a kedvenceiket számontartó listákról.
Shane Ray, Baltimore Ravens
Shane Ray, Baltimore Ravens
Pernell McPhee, Baltimore Ravens
Pernell McPhee, Baltimore Ravens
Pernell McPhee, Baltimore Ravens
Pernell McPhee, Baltimore Ravens
Michael Floyd, Baltimore Ravens
Michael Floyd, Baltimore Ravens

Érdekes lehet még...