Hírvasárnap

DeShon Elliott - Baltimore Ravens
DeShon Elliott – Baltimore Ravens
  • Earl Thomas betartotta ígéretét, és át is utalta a pénzt Marlon Humphrey anyukája atlétikacsapatának. A március elején létrejött “számadományozás” keretében Humphrey lemondott a 29-esről a safety javára, aki cserébe elgondolkodott azon, hogyan tudná a corner önzetlen nagylelkűségét viszonozni. Nos, a döntés meg is született, Mrs. Humphrey és csapata pedig egy instagram videóval köszönték meg Earl Thomas adományát (pontos összegről nincs tudomásunk, a pletykák szerint százezer dollár körüli adományról van szó).
  • Kenny Young, tavalyi negyedik körös belső linebackerünk idén mindenképpen playmaker szerepben szeretne bemutatkozni. A kezdő ILB-poszt ugyan Onwuasor-é, de Harbaugh kiemelte, hogy megnövekedett szerepek várnak majd Youngra és a tavalyi UDFA-ra, Chris Boardra is. Young tavaly minden meccsen pályára lépett, 51 tackle-t, 2 és fél sacket és 1 kierőszakolt fumble-t hozott össze.
  • Trace McSorley (QB), idei utolsó pickünk punt returnerként is kipróbálta magát edzéseken. A trükkös gadget playek egyik várható főszereplője számos poszton bevethető lesz majd a tervek szerint, visszahordónak, elkapónak is megjátszható, de fősulin játszott safety poszton is.
  • A Ravens az Eagles-szel augusztus 19-én és 20-án edz majd együtt Phillyben, mielőtt 22-én összecsapnak az előszezon 3. heti meccsének keretében.
  • A PFF-nél is holtszezonos unalom van, ezért újra előkerülnek a tavalyi értékelések. Érdekes látni, hogy az érzésre mindenképpen jobbnak tűnő futójáték szerintük csak 22. helyre volt elég, a futásvédelem top 10-es, ellenben a special teams csak a liga második felébe fért be (képek lenn)
062119_KennyYoung
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Érdekes lehet még...