Edzőtábor 2. nap

Jimmy Smith, Earl Thomas, Baltimore Ravens
Jimmy Smith, Earl Thomas, Baltimore Ravens

Véget ért az edzőtábor második napja, az előzőhöz hasonlóan ismét gazdagodtunk egy maréknyi tapasztalattal illetve véleménnyel.

  • 👍👍: Mark Andrews (TE) lesz az idei legjobb yard- és ponttermelő, ez már most látszik. Minden felé irányuló passzt lehalászik, blokkjai kulcsfontosságúak a futójátékban, nagyon keveset hibázik.
  • 👍: További kiemelkedőt nyújtottak: Jaleel Scott, tavaly draftolt elkapónk, akiről szintén minden tudósító kiemeli, hogy nagyon nagy esélyekkel indul a keretbe kerülésért; Antoine Wesley, draftolatlan elkapó (Texas Tech), aki tegnap két egykezes elkapásról is gondoskodott, ráadásul az elit DB-osztagunk is külön kiemeli alkalmasságát; Hayden Hurst (TE), Miles Boykin (WR) és Seth Roberts (WR) is kezdőnek néznek ki
  • 👎: Egyelőre csalódás: Jordan Lasley, tavaly draftolt elkapónk (róla szinte biztosan kijelenthető, hogy nem kerül majd be az 53-as keretbe) és Bradley Bozeman, szintén tavalyi támadófalember.
  • Az első edzésnapon a szégyenpadra került 3 jómadár (Orlando Brown Jr., Shane Ray és Jermaine Eluemunor) gyorsan össze is kapták magukat, és sikerrel abszolválták a kondíciós felmérőt. Juhhé.
  • Matt Skura (C) nem edzett tegnap, de aggodalomra nincs ok, egy temetésen vett részt, emiatt nem tudott megjelenni Owings Millsben.
  • Alex Lewis (G) augusztus elejére teljesen felépül vállsérüléséből a főedző véleménye szerint
  • Lamar a camp utáni interjúban elmondta, hogy holtszezonban 3-5 kiló tiszta izmot pakolt magára, ezért tűnik vaskosabbnak a tavalyi formájánál. (Tippre ebből a hústömegből 2 és fél kiló a nyakára ment 😀 )
  • Vonta Leach háromszoros Pro Bowl, háromszoros All Pro résztvevő és Super Bowl-győztes egykori fullbackünk a Ravens színeiben akasztotta szögre a fogvédőjét. Elmondta, hogy bármely csapatnál járt is a ligában, a fullback poszt sehol nem kapott olyan hangsúlyt, mint Baltimore-ban. (Érdekesség: a Super Bowl XLVII első és utolsó offenzív playében is Vonta Leach kapta meg a labdát, szép keretet adva ezzel a döntőnek és Baltimore-i karrierjének)
  • Az Adeboyejo kivágása után keletkezett roster-lyukat Isaiah Williams guarddal tömtük be, aki számos NFL-csapatnál megfordult már, de játszott a kérészéletű AAF-ben is.
Image
Image
Image
Image

Érdekes lehet még...