Harmadik edzésnap

Lamar Jackson, Baltimore Ravens Training Camp
Lamar Jackson, Baltimore Ravens Training Camp

A szombati edzés második szakasza a Bankban folytatódott, 28 312 nézővel, sok szép látnivalóval, jó hírrel, de egy szomorúval is.

  • Kezdem a szomorúval: Robert Griffin III hüvelykujjában hajszálrepedés keletkezett az esti edzés alkalmával, ezzel 4-8 hétre kiesett, az alapszakaszig már biztosan nem lép pályára. Az idén hosszabbított QB-t nagyon megviselte az eset, a csapatnak most harmadik irányító után kell néznie a nyári időszakra, Trace McSorley-re pedig minden bizonnyal nagyobb feladat hárul majd az offense-ben.
  • Alakul a kémia Lamar és Miles Boykin, idei harmadik körös elkapónk között. Remek passzok, agyonvert secondary, látványos elkapások – ezek jellemzik kettejük produkcióját a gyepen, könnyen lehet, hogy Boykin a vártnál többet tesz majd hozzá a 2019-es statisztikákhoz.
  • Marquise Brown pici híján már teljesértékű edzéseket végez – igaz, még az oldalvonalon kívül, Harbáék nem szeretnének semmit elsietni vele kapcsolatban.
  • Brandon Carr (CB) safetyposzton is kipróbálta magát, az edzők igyekeznek mindenkinek megtalálni a csapatot segítő legjobb helyét.
  • Lamart nem igazán lehetett eddig látni úgy, hogy kikelt magából, de Kenny Dixonnak (RB) sikerült kihoznia a sodrából, a futónak ugyanis sikerült kétszer is rossz helyen felállnia, illetve rossz irányba megiramodnia.
  • Megfigyelők szerint egyébként Lamar Jacksonnak ez volt eddigi legjobb edzésnapja, a fejlődése szemmel látható. Az pedig külön megsüvegelendő, hogy edzés után még egy órát ráhúzott, hogy minden rajongó megkapja a hőn áhított autogramot.
  • A.J. Green, a Bengals elkapója lesérült a tegnapi edzés közben, kocsival vitték le a pályáról. Bár a hírek csak bokahúzódásról szólnak, pár hetet biztosan ki fog hagyni a Cincy sokkal többre érdemes játékosa.
Image
Image
Image
Image

Érdekes lehet még...