Hírhétfő

DeShon Elliott, Baltimore Ravens
DeShon Elliott, Baltimore Ravens
  • A hüvelykujjsérüléssel küzdő Robert Griffin III helyére Josh Johnson QB-t szemelte ki a csapat, akivel már zajlik a tryout, és aki járt már amúgy Baltimore-ban 2016-ban. Tekintettel arra, hogy a 33 éves irányító elég jól illik a Lamarra szabott offense-szisztémába (és Greg Romannel is dolgozott már), esélyes, hogy hamar össze is jön a nyári leigazolás, amennyiben erre az orvosok is áldásukat adják, Johnson ugyanis bokaműtéten esett át márciusban.
  • Griffin a sérülésétől függetlenül persze edzegetett, de csak kondis és elkapós gyakorlatokat végzett, a dobókeze értelem szerűen kímélés alatt van. Egyelőre nem került sérültlistára.
  • Willie Sneadet Miles Boykin nagyon emlékezteti egykori csapttársára, Michael Thomasra. A veterán elkapó szerint csuda dolgokat látunk majd az idei harmadik körös WR-ünktől.
  • Alakulnak már a kisebb csetepaték is: Kenny Young Hayden Hurst kezéből ütötte ki a labdát, amit a tight end némi hangoskodással és lökdösődéssel vett tudomásul. BÉBI!
  • Az offense legalább 6 false startot hozott össze a tegnapi edzésnapon, aminek az edzők és főleg Harbaugh nagyon nagyon nem örültek. Jó lenne idén nem folytatni a tavalyi mintát a szabálytalanságok tekintetében.
  • Zach Sieler és Willie Henry védófalemberekkel nem nagyon bírt el az offense, folyamatosan vegzálták a line-t, a futókat és a QB-t is. Ez mindenképp remek hír, mindkét linemantől sokat várok idén
  • Egyre inkább úgy tűnik, hogy tavalyi draftoltunk, Jordan Lasley (WR) semmilyen formában nem lesz tagja a Ravensnek szeptembertől. Majdnem minden tudósító kiemeli, hogy mennyire alulteljesít és mennyire nem a pályára való.
  • A.J. Green (WR, Bengals) 6-8 hetet fog kihagyni sérülése miatt. Tekintettel arra, hogy mi október közepén játszunk először a Cincyvel, ez minket közvetlenül nem érint.

Ma még tart a tábor, aztán egy napra visszavonulnak a srácok pihenni, szerdán folytatódik tovább a dili.

Image
Jimmy Smith, Baltimore Ravens, Super Bowl XLVII
Image
Lamar Jackson, Baltimore Ravens
Image

Érdekes lehet még...