Tábori hírmondó

Baltimore Ravens Defense
Baltimore Ravens Defense

Egy laza pihenő után folytatódott tegnap az edzőtábor.

  • Jordan Lasley (WR), tavaly draftolt újoncunknak a mai napon már nem kell a Kastélyban megjelennie, Harbáék kitették a szűrét (waiver). A HC elmondása szerint azért, mert nem illett a rendszerbe, és hogy legyen ideje másik csapatot találni magának. Mi elhisszük neki, és biztosra vesszük, hogy a bénázások, balhék és magatartásproblémák nem játszottak szerepet a döntésben.
  • Helyére Nicholas Grigsby (ILB) érkezett, hogy erősítse a speacial teams vagy esetleg a belső linebackerek sorát. Grigsby járt már Baltimore-ban, 2017-ben a practice squad tagja volt, ami után a Patriots csippentette fel a szezon elején waiverről.
  • Jelenleg 11 WR tanyázik a 91 fős nyári rosteren, Harbaugh 5-6 elkapóval szeretne nekivágni a szezonnak. Nagy lesz a versengés, az biztos.
  • Marlon Humphrey megjegyezte, hogy a Ravens GPS-es alkalmazottja 21 mérföld per órás sebességet (33,79 km/ó) mért Hollywood Brownnál, mindezt az oldalvonal mellett, rehab alatt futkorászva, míg Humphrey maximális sebessége 20 mérföld/óra. Brown egyébként elmondta, hogy ez még mindig nem a csúcssebessége.
  • Humphrey fürdőszobájának tükrén Terrell Suggs-tól és Eric Weddle-től származó idézetek vannak elhelyezve, a corner minden fogmosásnál ezekből merít erőt.
  • Kiemelkedtek az edzőtábor hatodik napján: DeShon Elliott (S), Earl Thomas (S, sack és Pick6), Tony Jefferson (S). Összességében a defensive backek dominálnak továbbra is.
  • A PFF rangsorolta a csapatokat az elkapóik erőssége szerint. A Baltimore a 31. helyen tanyázik, megelőzve a Jaguars WR-sorát.
  • Az NFL is “elkészült” a Top100-as listájával, lehet menni Hollókat keresgélni. (Na jó, elmondom, hogy 0 darab 1 darab Raven érdemelte ki a szereplést, Mark Ingram (RB). Se Tucker, se Yanda, se Thomas, se Humphrey, senki más. Ez már igazán kommentálhatatlan)
  • Az éjjel már NFL-meccset nézhetnek a fanatikusok, megkezdődik ugyanis az előszezon a Hall of Fame mérkőzéssel, melynek ürügyén a Denver látogat Atlantába, hogy megvívják augusztus első napjának legnagyobb csörtéjét.
Image
Marquise “Hollywood” Brown, Baltimore Ravens
Image
Marquise “Hollywood” Brown, Baltimore Ravens
Image
Marquise “Hollywood” Brown, Baltimore Ravens
Image
Nicholas Grigsby, AP Images
Image
Willie Snead IV és Lamar Jackson, Baltimore Ravens
Pro Football Focus

Érdekes lehet még...