Hírkedd

Marlon Humphrey, Tony Jefferson - Baltimore Ravens
Marlon Humphrey, Tony Jefferson – Baltimore Ravens

Utolsó napjához érkezett az edzőtábor, ezután a nyivánosság kizárásával készül a csapat a szezonra.

  • Ma még lesz egy nyilvános edzés, miután lezárul a sajtó és a közönség számára is látogatható szakasz. A média legközelebb az Eagles-szel közös edzésen jelenhet meg, ami jövő héten kezd majd, miután a Ravens Philadelphiába látogat.
  • Ben Powers és Jermaine Eluemunor után az UDFA Patrick Mekari lett a kezdő bal oldali guard poszton. Mindent megpróbálnak bevetni Harbaugh-ék, de egyelőre úgy fest, hogy megoldatlan az LG személyi kérdése.
  • Kihagyták a tegnapi edzést: WR Marquise Brown, WR Seth Roberts, G Marshal Yanda, LB Matt Judon, S Earl Thomas, CB Tavon Young, CB Iman Marshall, OT Greg Senat, G Randin Crecelius és LB Mike Onuoha, aki csuklótörést szenvedett a Jaguars ellen. Harbs nagyon titokzatos volt Marquise Brownnal kapcsolatban, nem árulta el, hogy sérülés vagy pihenés miatt hiányzik-e idei elsőkörösünk. CB Jimmy Smith is lekocogott a pályáról edzés közben, ő egy kisebb izomhúzódást szedett össze.
  • Továbbra is sok a false start edzésen és a “cserébe” kiszabott büntetés még mindig a pálya körüli futkározás illetve ezdői üvöltözés.
  • A defense továbbra is dominálja az edzéseket, mind Lamar, mind pedig McSorley gyűjtögeti szépen az eladott labdákat a neveik mellé. Ettől függetlenül persze a Lamar által vezetett offense is jól muzsikál.
  • A Kaare Vedvik-trade hivatalossá vált. A Minnesota Vikings egy 2020-as, ötödik körös draft picket ajánlott fel a kickerért, amit Eric DeCosta rendre el is fogadott. Ilyen magas picket nagyon ritkán “fizetnek” rúgóért, legutóbb 1996-ban kelt el Pete Stoyanovich, a Miami kickere ennyiért. A kicker-deficites csapatok versengését jól mutatja a behúzott ötödik kör egy olyan rúgóért, aki tétmeccsen még semmit nem bizonyított és egy közepes edzőtáboron van éppen túl. Várható egyébként 1-2 új kicker érkezése nyárra, hogy ne Tuckernek kelljen a maradék meccseket lehoznia.
  • A trade után így néz ki a Ravens 2020-as draftja: 1. kör, 2., 3., 3. (Za’Darius Smith comp pick), 4., 4. (John Brown comp pick), 5., 5. (Vedvik trade), 6., 7. (Alex Lewis trade). Ez 10 pick, ha minden jól megy, és az említett cserék és free agentek megfelelnek a felmérőkön, illetve a rosteren vannak szezonban.
  • Ken McKusick, az egyik legjobb Ravens-elemző kivált a Russell Street Report csapatából, és saját blogba kezdett. A FilmStudyRavens.com letisztult dizájnjával kifejezetten az elemzésekre és podcastokra fókuszál mindenféle sallang nélkül. Minőségi anyag minden érdeklődőnek.
Image
@AdamSchefter

Érdekes lehet még...