Hírhétfő

A mai híreket természetesen még mindig a tegnapi égés határozza meg, sok újdonság nincs azon kívül, hogy mekkora pofonba szaladtunk bele vasárnap este.

  • Sorrendben második 500 yard feletti és harmadik 300 yard feletti meccsét szívta be a Ravens Defense. Nincs ezen mit szépíteni, az idei évben már nem meghatározó, nem képes meccsben tartani a csapatot a védelem.
  • A tegnapi bekapott 530 yard a negyedik legtöbb a csapat történelmében. A szégyenlista így néz ki: @Broncos (1996) 548 yard, @Steelers (2017) 545 yard, vs Colts (1998) 540 yard, vs Browns (2019) 530 yard, @Saints (2014) 525 yard
  • Nick Chubb tegnapi 88 yardos futása a leghosszabb, amit a Ravens valaha engedett. Őt követi Isaiah Crowell 85 yardosa (Browns, 2016), Ahmad Bradshaw 77 yardosa (Giants, 2008) és Shawn Bryson 77 yardosa(Lions, 2005)
  • A Ravens sorban a 17. mérkőzését veszíti el, miután az ellenfele vezet a félidőben. Borzasztó statisztika, de most már a számok is alátámasztják, hogy ez a csapat nem a félidei adjusztokról híres, Harbáék képtelenek az előre megalkotott game planen változtatni.
  • Earl Thomas, aki azt nyilatkozta, a sérülés elkerülése végett lassított Chubb 88 yardos td-futásánál, a meccs után az öltözőben heves vitába keveredett Brandon Williams védőfalemberrel. Erőteljesen megfogalmazott kritikája szerint a DT-nek nem szabadott volna lesérülnie, miatta futott Chubb zavartalanul be az end zone-ba, sőt, gyakorlatilag a meccset is BWill miatt buktuk el. A két felet a játékosok és az ezdők választották szét, bunyó végül nem lett.
  • A Browns rajongók és Freddie Kitchens is Marlon Humphrey eltiltását követelik, miután a DB fojtogatni kezdte kedvenc dívájukat, Odell Beckham Jr-t. Hogy mi vezetett egyáltalán oda, hogy a két jómadár földre kerüljön, az a lenti videóból kiderül. Marlon egyébként a meccs után elnézést kért OBJ-től, illetve az elkapó annyival nyugtázta az esetet, hogy “megesik az ilyen, mindenki játszik és feszült, elvesztettem a fülbevalómat, azért voltam ideges”.
  • Lamar Jackson 10 TD passza az első 4 héten a legtöbb a Ravens történelmében. Az előző “rekordot” Vinny Testaverde tartotta 9-cel.