Hírszerda

Tim Williams, Baltimore Ravens
Tim Williams, Baltimore Ravens

Megjön a kedve, ha vár a keddre – énekelte volna Eric DeCosta tegnap reggel Owings Millsben, ha ő is a 80-as évek magyar állami televíziója előtt nőtt volna fel. De mivel ő inkább olajat cserélt a góré kocsijában, meg folyton pizzáért rohangált az idő tájban, éneklés helyett inkább a rosterrel foglalkozott.

 • Tim Williams-től, a 2017-ben, harmadik körben draftolt külső linebackertől megvált a csapat (waiver). Harbaugh immáron két hete emeli ki meccs utáni sajtótájékoztatóin a passzsiettetők bénázásait, várható volt, hogy személyi cserék következnek hamarosan. Martindale is folyamatosan okádik a tape-et nézegetvén, nem jó ez így, a végén még valami baja lesz.
 • Helyére érkeztek próbajátékra eddig az alábbi legendák: LB Dekoda Watson (2 sack tavaly 4 meccsen), LB Josh Bynes (30 éves, a 2012-es, Super Bowl-győztes csapat tagja), NT Domata Peko (12 éve kezdő a ligában), LB Mason Foster (3 éve a ligában), LB Vincent Rey, DT Jeremiah Ledbetter
 • Williams távozásával így néz ki a 2017-es draft class: CB Marlon Humphrey (1. kör, kezdő), LB Tyus Bowser (2. kör, 4 és fél sack 3 szezon alatt), DE Chris Wormley (3. kör, kezdő), LB Tim Williams (3. kör, cut), OL Nico Siragusa (4. kör, tavaly cut), OL Jermaine Eluemunor (5. kör, trade-elve), S Chuck Clark (6. kör, backup jelenleg)
 • A támadófal kezdői elég jó értékeléssel és pozícióval bírnak jelenleg a PFF-nél. Ronnie Stanley 7., Bradley Bozeman 14., Matt Skura 6., Marshal Yanda 4., Orlando Brown Jr. pedig 21. (a guardok és tackle-ök nem külön, hanem ugyanazon listán szerepelnek)
 • Ken McKusick is remekre értékelte a fal vasárnapi teljesítményét, külön kiemelve Stanley All-Pro elitségét (kiváló analízis amúgy, érdemes Ken ügyködéseit hétről-hétre követni)
 • Stanley a PFF-nél jelenleg legjobbra értékelt passzvédekezésben!
 • Earl Thomas vasárnap lemaradt Chubbtól, mert hát nem akarta meghúzni magát a szentem. Oké, Nick Chubb az idei szezon eddigi leggyorsabb futását produkálta 35,3 km/ó-s sebességével, egy öregedő safety nem bírja vele felvenni a versenyt. De! Thomast még az ünnepléshez siető Baker Mayfield is lehagyta (30,25 km/ó vs. 30 km/ó) ugyanebben a playben.
 • Az OverTheCap szerint safety posztra az elkövetkező két évben a Baltimore Ravens költi a legtöbb pénzt, ennek ellenére Earl Thomas csak 19., Tony Jefferson pedig 75. a safetyk idei rangsorában.
 • A Ravens az egyetlen csapat az NFL-ben, melynek offense-e 100+ yardot javult, védelme pedig 100+ yardot romlott a tavalyi szezonhoz képest.
 • DT Trevon Coley-t a practice squadunkból felcsippentette a Colts.
 • A Bengals AJ Green után elvesztette másik elkapóját, John Ross-t is néhány hétig (a válla sérült a Steelers ellen). Valószínűleg nem lép pályára a Bankban, a 13-i meccsen.
Image
Image
Image