Hírhétfő

Túl vagyunk a zsinórban három AFCN-rangadó második mérkőzésén, győzelemmel tértek haza a Hollók Pittsburgh-ből. Lássuk a meccs utózöngéit!

  • A meccslabdát –karrierjében először– Marlon Humphrey (CB) kapta John Harbaugh-tól. Humphrey egyébként a meccs elején is megpróbálta kiütni a labdát JuJu Smith-Schuster kezéből, ám akkor a sikertelen kísérlet vége egy Steelers touchdown lett. Az akkor még csalódott cornert többen is bíztatták, hogy menjen vissza, és próbálja meg megint.
  • A másik meccslabdát Tony Jefferson (S) kapta, aki egész évre kidőlt. Az ACL-szakadás is elég komoly dolog önmagában, de elképzelhető, hogy a safety más ínszalagjai is sérültek, a szükséges vizsgálatokat ma folytatják le. TJ szerződése 2020 végéig szól, így a sérülése súlyosságától függ, látjuk-e még hollós mezben játszani.
  • Earl Thomas-ra nagy valószínűséggel pénzbüntetés vár a Mason Rudolph-ra mért ütést követően. Iparági források szerint a safety-nek eltiltással nem kell számolnia, a szándékosságot a liga szakértői is kizárták. Rudolph egyébként a körülményekhez (és a pályán látottakhoz) képest jól van, agyrázkódást követően lábadozik.
  • A Wolfpack a “körlet” mellett Owings Millsben kialakított magának egy titkos, mini gyakorlópályát, ahol a mostoha gyepkörülményeket tudják szimulálni. A (szándékosan) megtépázott, tönkretett, feláztatott pályarésszel a gyengébb minőségű gyepszőnyegekre (mint pl. a Heinz Field is) készül fel Tucker, Koch és Morgan Cox.
  • Justin Tucker 25/26 a Heinz Fielden, amiből 24-et sorozatban vágott be, rontás nélkül, és ami a Steelers-stadion legeredményesebb rúgójává is teszi (96,2%)
  • A meccs után egy órával Tucker még visszament a Heinz Field gyepére újra eljátszi és átélni a győztes gólt és gólörömöt. A farkasfalka másik két tagja is vele örült (videó lenn).
  • Harbaugh azért nem challenge-elte meg az első interceptiont, mert a turnovereket automatikusan vissza kell nézniük a játékvezetőknek, és bízott azok józan ítélőképességében. A bírók és New York szerint sem történt pass interference.
  • Lamar Jackson elérte az 1000 yardot a földön (21 meccs alatt), ami holtversenyben rekord QB-k között. A másik rekordtartó a szintén Raven Robert Griffin III.
  • Az offense legeredményesebb playe mindössze 24 yardot termelt, az utolsó tíz 3. downból pedig mindössze kettőt sikerült 1st downra váltani. A defense eddigi szerencsétlenkedései mellett most a támadóalakulat problémáival is szembe kell néznie DeCostának illetve az edzőknek.
  • A PFF értékelése szerint Stanley, Andrews, Gus Edwards, Hollywood és Snead javultak az offense-ben a múlt heti összeredményekhez képest, mindenki más romlott. A védelemben Earl Thomas, Brandon Carr, Maurice Canady, Chris Wormley, Tony Jefferson és Marlon Humphrey (tehát összességében az egész secondary) javultak, mindenki más értékelése esett. Jelenleg legrosszabra értékelt játékosunk Patrick ‘Peanut’ Onwuasor (45,1), Josh Bynes pedig egy nagyon korrekt 75,4-es értékeléssel zárta első napját Ravens mezben.
Image
Image
Image
Image