FA körkép #3

Mit ad isten, minden nap jönnek új fejlemények, amelyek arra késztetik a mezei ravenshungary szerkesztőt, hogy ebben a 24 órában is álljon neki okoskodni, mert ki tudja, mit várhatunk még ettől a hóbortosan induló 2020-tól! Ez az apropó ma nem más, mint DT Michael Brockers szerződtetésének kútba esése. Nagy kár érte, igencsak hiányzott volna egy ilyen player ebbe a folyamatosan erősödő védőfalba. Viszont az ezáltal le nem kötött összegeket más megszerzésére is mozgósíthatja a front office, újabb lehetőséget adva nekem a következő négyes bemutatására. Lássuk is őket!

  1. WR Ted Ginn

A veterán Ted 14. szezonja elé néz, ha talál magának csapatot a holtszezonban. 34 éves létére, nem látszik rajta az idő vasfoga, gyorsasága, megbízhatósága nem halványult az évek alatt. Talán jó ötlet lenne a csapat számára, igaz ő is inkább a mélységi célpont „munkakörben” teljesít igazán jól, de egy harcedzett rutinos róka nem tenne rosszat a fiatal elkapóosztagunknak, hátha tanítana pár fogást a kölyköknek. Nem mellesleg csapatbarát összegért is meg lehetne szerezni véleményem szerint.

Forrás: The Athletic

2. OG Ronald Leary

Ronald tavaly Denverben próbálta megóvni báró Flacco testi épségét több kevesebb sikerrel. Elég masszív kis guard, bőven elférne a támadófalunkban, egy hátrányos szokása van, sajnos 9 szezonjából csak egyetlen egyet tudott végig játszani, tehát nem igazán kerülik el őt a sérülések. A Broncos minden bizonnyal nem tudja meghosszabbítani, tehát le lehetne csapni rá!

Forrás: Broncos Wire

3. DT/DE Derek Wolfe

Igen ismét egy volt denveri üdvöske, ráadásul ő eddig egész karrierjét narancssárgában játszotta, ez valószínűleg azonban idén megváltozik. Wolfe DE és DT poszton is tud játszani, így mindenképp széleskörűen lehetne alkalmazni. Kifejezetten az általunk nagyon kedvelt jó munkásember típusú játékos. A futást elég hatékonyan tudja ölni, melyre nagy szüksége lenne a hollóknak jövőre, hiszen az egyelőre elég hiányos LB sor, még ha draftolunk is oda 1-2 tehetséget, nem biztos, hogy azonnal összeérik majd. Így a védőfal segítségére hihetetlenül nagy szükség lesz majd a labdacipelések megállításakor. Wolfe erre tökéletes, nem mellesleg tavaly karrierrekordot döntött a szerzett sackek kategóriában.

Forrás: si.com

4. LB Mychal Kendrick

Minden bizonnyal jelenleg a legvékonyabb csapatrészünk a linebacker sor, amelyre sürgősen ráférne az erősítés. Így a Brockersre el nem költött zöldhasút logikus módon ide fektetném, ha én lennék a GM. De mivel nem én vagyok, csak elvi síkon tudok működni, melynek keretein belül Mychal Kendricket mutatnám be nektek. Igaz jellemzően 4-3-as védelmekben játszott eddigi pályafutása során, de szívesen megnézném lilában a védelem közepén. Mint sokat látott 29 éves játékos, biztosan lenne esélye kiteljesedni nálunk a fiatalok között, vagy esetleg megmutatni egy 1 éves kontraktussal a zsebében, hogy bizony őt még a 30 előtt meg lehet dobni egy 2-3 éves nagy összeget rejtő szerződéssel. Nem kis érdeme szintén, hogy a coverage szituációkat is jól tudja megoldani, nem rémül meg, ha neki kell leütnie 1-1 passzt, megakadályozva ezzel az ellenfél előrehaladását.

Forrás: NFL.com

Ebből a 4 főből szimpatikus valaki? Melyik posztra hoznál még mindenképpen valakit a piacról?

-Maszi-