/ RAVEN BOWL III

Az Év Meglepetése és Csalódása – Jelölőkör – Raven Bowl III

Interaktív fordulóhoz érkezett a harmadik Raven Bowl. A cél, hogy a Baltimore Ravens 2020-as évadjának játékosai közül kiválasszátok azt a kettőt, akik a Legnagyobb Meglepetés és a Legnagyobb Csalódás titulusokat kiérdemlik.

Viszont mivel ennek a kategóriának a résztvevői eléggé szubjektív vélemények alapján állnak össze, hogy ne legyünk részrehajlók, először szavazzátok be (jelöljétek) azokat a játékosokat, akiket majd később konkrétan megszavaztok legeknek.

A Legnagyobb (Pozitív) Meglepetés elnevezésű kategóriába olyan neveket várunk, akik az általatok elvártnál lényegesen jobb, esetleg kiugró, kimagasló teljesítménnyel abszolválták a szezont, míg a Legnagyobb Csalódásba olyanokat, akiktől sokkal-sokkal többet vártatok, és végül csalódást okoztak.

Kérjük, hogy lehetőség szerint két nevet írjatok, és valamilyen módon tüntessétek fel, melyik nevet melyik kategóriába jelölitek. Pl. Meglepetés: John Smith, Csalódás: John Doe, de jó M és CS betű is valamilyen formában, a lényeg, hogy el tudjuk dönteni, kire, mire gondoltatok.

A neveket alulra, a kommentszekcióba vagy a releváns Facebook-poszthoz várjuk. Köszi!