Baltimore Ravens Hungary Licencfeltételek

2020 március 19-től megváltoztak a Baltimore Ravens Hungary weboldalán (ravenshungary.com) megjelent tartalmak felhasználásának feltételei.

A 2020 március 19. előtti Creative Commons (CC BY-SA 4.0) licencet felváltja egy teljes tartalomra vonatkozó, minden másolási és terjesztési jogot fenntartó licenc. Az említett dátumot követően minden, a weboldalon megjelenített tartalmat csak a Baltimore Ravens Hungary írásos engedélyével lehet másolni, sokszorosítani, terjeszteni.

Ez alól kivételt képeznek:

  • Az RSS Feedben megjelenített tartalmak, melyek továbbra is a CC BY-SA 4.0 licencnek megfelelően másolhatók és terjeszthetők
  • A 2020 március 19. előtt megjelent tartalmak, melyek szintén a CC BY-SA 4.0 licencnek megfelelően másolhatók és terjeszthetők
  • Minden olyan licencelt tartalom, melynek felhasználási feltételeit az adott tartalom jogainak birtokosa határozza meg (képek, fotók, statisztikai adatok, dizájn, sablon, téma stb.)

A Baltimore Ravens (1 Winning Drive, Owings Mills, 21117, USA) által birtokolt szellemi termékek (logók, feliratok, egyéb trademark-védelem alatt álló termékek) másolásához és terjesztéséhez a Baltimore Ravens hozzájárulása szükséges.

Ez a bejegyzés 2020 március 19-én jött létre, tartalma visszavonásig érvényes.

Copyright © Baltimore Ravens Hungary (ravenshungary.com), 2018-2021. All Rights Reserved.